Naslovnica
22.2.2024.

Doktori

Doktori odgovaraju:

Neplodnost

 

Doktori

Najnovije

Slika
Rizik infarkta u dijabetičara

“Unatoč napretku u medicinskoj skrbi, kardiovaskularne bolesti ostaju vodeći uzrok morbiditeta i mortaliteta osoba s... Više...
Slika
Špek i luk! Štetno ili korisno?

Masti u slanini su oko 50% mononezasićene, a veliki dio njih je oleinska kiselina, ona ista koja se nalazi i u, hvalevrijednom,... Više...
Slika
Štetne navike za mozak

Neurolozi su ustanovili da mozak ima veliku sposobnost neuroplastičnosti, odn. regeneracije živčanih stanica te prilagodbe... Više...
Slika
Pivski kvasac

Pivski kvasac ili prehrambeni kvasac (lat. Saccharomyces cerevisiae) se koristi prvenstveno u proizvodnji piva i vina. Zbog mnogo... Više...
Slika
Investicijska akademija

Investicijska akademija je HAZEF konferencija koja se održava 14.12. s početkom u 10h na Ekonomskom fakultetu, Trg JF Kennedy 7... Više...
Slika
Znakovi nedostatka magnezija

Magnezij je bitan mineral vitalan za regulaciju srčanog ritma; funkcije mišića, živaca i mozga; i razine energije. Do niskog... Više...
Slika
Jačanje imuniteta

Dolazak jeseni i promjena vremena općenito sa sobom donose povećanu učestalost respiratornih infekcija kao što su prehlada i... Više...
Slika
Emocionalno prejedanje

Emocionalno prejedanje često je vrlo štetno i ogroman mu broj ljudi podlegne. Hrana može biti više od goriva. A okretanje... Više...

Indeks tjelesne mase

Height

Weight



Nutrition Calorie Counter

Promo box

Baner
Baner
Baner
Home Knjige Zdravlje iz prirode-Hanna Kroeger
Zdravlje iz prirode-Hanna Kroeger PDF Ispis E-mail
Knjige
Nedjelja, 12 Srpanj 2009 18:28

zdravlje_iz_prirodeOva je knjiga zbir cijelog životnog vijeka istraživanja Hanne Kroeger i namjera joj je da vam pruži stvarni oslonac i praktičnu obavijest o iscjeljivanju te da vam pokaže kako istinski možete pomoći sebi i drugima. Naše razumijevanje iscjeljivanja raste i mijenja se. Na primjer, svu svoju odgovornost prema svome zdravlju običavali smo prenositi na liječnike, svećenike ili medicinare. Ali ne više. Sada shvaćamo da je većim dijelom naša osobna odgovornost da budemo zdravi i da tragamo svakom stazom koja može voditi ozdravljenju.

Trebamo biti svoji vlastiti istražitelji. Svi drugi izvan nas trebali bi biti tek pomoć u našem učenju. U to bi trebali biti uključeni liječnici, kiropraktičari, nutricionisti i oni koji nam otkrivaju duhovne i mentalne energije koje, nerabljene i usnule leže u dubinama našeg bića. Spoznaja o našem duhovnom i tjelesnom Jastvu, združena s razumijevanjem zapanjujućih terapeutskih vrijednosti hrane i biljaka omogućit će nam da preuzmemo djelatnu ulogu u iscjeljivanju sebe i drugih. Hrana i začini uvijek su bili važan dio života. Danas, kada na tržištu postoje stotine i stotine lijekova, još uvijek u kuhinji pripremamo posebnu hranu za bolesnike. Još uvijek primjenjujemo masti, obloge i čajeve od začina i biljaka. To činimo stoga što nas stari pripravci i napuci ne mogu otrovati, i stoga što nagonski shvaćamo da se moramo vratiti prirodi kako bismo se iscijelili. Zapamtite, dobra, prirodna, nekemijska, čista hrana te šalica dobrog biljnog čaja ni na koji se način ne suprotstavljaju liječnikovu poslu. Naš će liječnik biti sretan što smo uravnoteženiji - što imamo više snage i izdržljivosti da bismo se oduprli dugotrajnim bolestima.

12.07.2009.

facebook  youtube

 

Share
 
Copyright © 2024 Medikus - Medicinski magazin. Sva prava pridržana.