Naslovnica
28.3.2024.

Doktori

Doktori odgovaraju:

Neplodnost

 

Doktori

Najnovije

Slika
Rizik infarkta u dijabetičara

“Unatoč napretku u medicinskoj skrbi, kardiovaskularne bolesti ostaju vodeći uzrok morbiditeta i mortaliteta osoba s... Više...
Slika
Špek i luk! Štetno ili korisno?

Masti u slanini su oko 50% mononezasićene, a veliki dio njih je oleinska kiselina, ona ista koja se nalazi i u, hvalevrijednom,... Više...
Slika
Štetne navike za mozak

Neurolozi su ustanovili da mozak ima veliku sposobnost neuroplastičnosti, odn. regeneracije živčanih stanica te prilagodbe... Više...
Slika
Pivski kvasac

Pivski kvasac ili prehrambeni kvasac (lat. Saccharomyces cerevisiae) se koristi prvenstveno u proizvodnji piva i vina. Zbog mnogo... Više...
Slika
Investicijska akademija

Investicijska akademija je HAZEF konferencija koja se održava 14.12. s početkom u 10h na Ekonomskom fakultetu, Trg JF Kennedy 7... Više...
Slika
Znakovi nedostatka magnezija

Magnezij je bitan mineral vitalan za regulaciju srčanog ritma; funkcije mišića, živaca i mozga; i razine energije. Do niskog... Više...
Slika
Jačanje imuniteta

Dolazak jeseni i promjena vremena općenito sa sobom donose povećanu učestalost respiratornih infekcija kao što su prehlada i... Više...
Slika
Emocionalno prejedanje

Emocionalno prejedanje često je vrlo štetno i ogroman mu broj ljudi podlegne. Hrana može biti više od goriva. A okretanje... Više...

Indeks tjelesne mase

Height

Weight



Nutrition Calorie Counter

Promo box

Baner
Baner
Baner
Home Novosti Predavanje "Knjiga Znanja"
Predavanje "Knjiga Znanja" PDF Ispis E-mail
Novosti
Subota, 14 Siječanj 2017 11:03

kzPozivamo vas na predavanje "Knjiga Znanja-Knjiga Kozmičkog svjetla" koje održava dr.med Olivija Holjac u MZ Medveščak /Kazalište Mala scena/ 23.01. (pon) u 19h. Knjiga Znanja je jedina Univerzumska knjiga na našem planetu. To je Knjiga Kozmičkog Svjetla i ključ naše Esencije, poklonjena našem planetu izravnom zapovijedi Gospoda. Ulaz slobodan!

 

 

Knjiga Znanja je diktirana korištenjem Svjetlost-Foton-Ciklon Tehnike. Kozmička Tehnološka dimenzija je našem planetu Knjigom Znanja predstavila novu tehnologiju. To je Svjetlost-Foton-Ciklon Tehnika koju će naša zemaljska nauka objasniti tek u budućim stoljećima. Ta tehnologija daje Knjizi Znanja jedinstvena obilježja i vrijednost.

Zahvaljujući toj tehnologiji, Knjiga:

• mijenja svoju auru svakog trenutka (Energija vremena je neprestano privlačena na frekvencije slova (fotoni)

• neprestano osvježava značenje svojeg teksta sukladno energiji odsječka vremena u kojem se čita.

Zbog toga će stoljećima isti tekst nuditi nove informacije

• prilagođava svoju energiju moći prijema i razini svijesti svakog pojedinog čitatelja.

• održava energiju izvornika, i nakon što je prevedena na druge jezike.

• Knjiga Znanja je više od knjige– ona je kozmička tehnološka naprava (raskrinkana). Oblik knjige je prihvatljivo izabran da nam služi kao široko dostupan razvojni pomagač Ljudskom Biću – u prihvaćanju moćnih kozmičkih energija i bržem razvoju na Zemlji u prijelaznom razdoblju prema Zlatnom Dobu.

• tekst Knjige Znanja ne može se zapamtiti budući da promjenljiva energija vremena neprestano teče kroz Knjigu.

Postupno i učinkovito, Knjiga Znanja nas upisuje Beta energijom iz Omega dimenzije – sve u skladu s našim osobnim sposobnostima primanja. Zbog toga, nas na ubrzani način razvija i vodi u dovršenje razvoja na Zemlji.

Ona potiče radne funkcije našeg mozga. Rad s Knjigom Znanja čini nas zaposlenim s energijama Omega dimenzije, povećava naše moždane mogućnosti i pospješuje brzinu našeg razmišljanja i drži nas podalje od potištenosti.

• Knjiga objašnjava razloge naših tjeskoba, patnji, i društvenih sukoba, i usmjerava nas na logično razmišljanje – pomažući nam tako da riješimo naše probleme i postignemo unutarnji mir i nudi nam univerzumsku istinu.

• Onima koji su spremni, Knjiga objašnjava Univerzumsku istinu, dok one koji za to nisu spremni odvodi u medij Traganja.

• Opremljeni Univerzumskom Istinom, sposobni smo shvatiti značaj našeg dolaska na Zemlju i mnogo lakše prihvatiti događaje koje doživljavamo. Štiti nas i čini nas snažnijim, duhovno i tjelesno.

• magnetno polje Knjige Znanja – dio kojeg smo postali ako čitamo Knjigu, je okruženje zaštitne frekvencije visoko poželjno u danima velikog meteža, poteškoća, i patnji na Zemlji.

• Energije prenesene Knjigom Znanja potrebne su kako za materijalne tako i za duhovne stanice, i presudne su za oblikovanje naše uzvišene osobnosti.

• Frekvencije Knjige grade osnove besmrtnog ljudskog Bića – onaj tko je dovršio neophodnu evoluciju i dosegnuo svoju puni genetski potencijal.

• Svjestan rad na stazi Knjige Znanja je najbrži i najudobniji način stjecanja energije besmrtnosti na našem planetu. Potiče i nadgleda širenje  spoznaje i svijesti dobivamo odgovore na sva pitanja u svojim mislima i ona se slažu s razinom našeg razvoja.

Share
 
Copyright © 2024 Medikus - Medicinski magazin. Sva prava pridržana.