Svi koji ne znate kuhati, a htjeli bi znati kako kuhati pravilno, zdravo i dobro pozivamo Vas u Školu kuhanja Udruge za prevenciju prekomjerne težine. Tri i pol mjeseca imati ćete vremena za svladavanje svih modula i ciljanih savjeta u odnosu na zdravlje, debljinu, a kasnije možete postati i edukator, jer ćete dobiti diplome o završenoj Školi kuhanja. Plan aktivnosti: u listopadu počinju radionice kuhanja dinamikom 2 subote mjesečno, do kraja ove godine, a polaznicima će, nakon završene škole, biti uručene diplome! Info telefon 091/3739-042.
Četvrtak, 13.10.2011.
Vrijeme: 17 - 20 h; Tema: Žitarice i doručak; Pravilna priprema žitarica i na koje sve načine se mogu pripremiti. Voditelj radionice: Irena Švenda, Sonja Njunjić; Asistenti: Tea Tošić, Biserka Flajpan, Mirela Vidović;
Četvrtak, 27.10.2011.
Vrijeme: 17 - 20 h; Tema: Juhe; Važnost juhe u redovitoj prehrani; Voditelj radionice: Irena Švenda, Sonja Njunjić; Asistenti: Tea Tošić, Biserka Flajpan, Mirela Vidović;
Subota, 29.10.2011.
Vrijeme: 9,30 - 12,30 h; Tema: Vok; Korištenje voka za brzu pripremu povrća, mesa i žitarica; Voditelj radionice: Irena Švenda, Sonja Njunjić; Asistenti: Tea Tošić, Biserka Flajpan, Mirela Vidović;
Radionice će se održavati u prostorijama Udruge, na Trgu Francuske Republike 11.
UPPT.hr |